Ihoneuvonta

Ihoneuvonta

Allergia-, iho- ja astmaliitto tarjoaa matalan kynnyksen neuvontaa:

  • Ihosairaus ja sen hoito voi herättää arjessa kysymyksiä. Allergia-, iho- ja astmaliitosta saa neuvontaa ja ohjausta ihosairauksista ja niiden hoidosta sekä sairauden kanssa pärjäämisestä. Neuvonta on valtakunnallista ja maksutonta, ja sitä antavat terveydenhuollon ammattilaiset.
  • Yhteiskunnan tuet ja palvelut auttavat sairauden aiheuttamiin toiminnallisiin ja taloudellisiin haasteisiin. Allergia-, iho- ja astmaliiton erityisasiantuntija antaa neuvontaa tuista, palveluista sekä niiden hakemisesta.

Yhteystiedot:

  • Allergia-, iho- ja astmaneuvonta: 044 773 2052
    • Ma 14–18 To   8–12
  • Allergia-, iho- ja astmaliiton muut neuvontapalvelut:
    • Sosiaaliturva
    • Arjen kemikaalit

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton neuvontapalvelut