Allergia-, Iho- ja Astmaliitto

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry   

Allergia-, iho- ja astmaliitto on valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, joka yhdessä jäsenyhdistystensä kanssa edistää allergikkojen, ihotautia sairastavien ja astmaatikkojen asemaa. Liitto järjestää kursseja verkossa ja kasvokkain eri kohderyhmille sekä tarjoaa matalankynnyksen neuvontaa sairauksista, niiden hoidosta sekä sosiaaliturvasta. Atopiaa sairastaville on kursseja sekä aikuisille että lapsiperheille. Liiton palvelut ovat avoimia kaikille, myös ei-jäsenille.

Lisätietoa Allergia-, iho- ja astmaliitosta 

Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistykset.  Lisätietoa yhdistyksistä saa liiton järjestöasiantuntijoilta: jasenet@allergia.fi  

Liiton kurssitarjonta  

Allergia-, iho- ja astmaneuvonta 

Ma 14–18
To   8–12
puh. 044 773 2052
allergianeuvoja@allergia.fi 

Kaikki neuvonnan yhteystiedot.